ЗАВЕРКИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ

Важно е да знаете!

Агенция „Олтранс” извършва Заверки и легализация на документи във всички държавни институции и посолства в България. „Олтранс” ООД има сключен договор с МВнР за извършване на официални преводи №1889/2012. В Р. България само одобрени от Министерството на външните работи агенции имат право да извършват преводи на документи за легализация.

За превод на документи от чужбина пред нотариус разполагаме с преводачи на място за английски, немски, турски и гръцки език.

Стойността за услугата превод и легализация се състои от три компонента:

ПРЕВОД

УСЛУГА ЗА ЗАВЕРЯВАНЕ В ИНСТИТУЦИИ

ДЪРЖАВНА ТАКСА ЗА ЗАВЕРКА

Заверки и легализация

 

От 01.03.2018 г. за чуждестранни документи, преведени на български език на територията на Република България и предназначени за ползване в Република България, е необходимо подписът на преводача, положен в извършения от него превод, да бъде нотариално удостоверен в Република България.

В зависимост от бързината на изпълнение на поръчката, легализацията се дели на три вида: бавна, бърза и експресна. Съответно, държавната такса за заверка е с различна стойност.

Агенция „Олтранс” предоставя на своите клиенте услугата „Заверка на превод от чужбина пред нотариус”, като за английски, немски, гръцки и турски език разполага с преводачи на място.

За повече информация, вижте пълния ценоразпис, свържете с нас на 0700 11 502 или направете запитване през нашия формулар за оферта.

МНЕНИЯ НА НАШИ КЛИЕНТИ

„Редовно използвам вашите услуги и съм доволен от услугата.“

Надка Славчева Атанасова

„Много добро! Бързо и качествено обслужване.“

Димана Ангелова Димитрова

Адвокат
„Отлично отношение и перфектна работа на екипа!“

Людмила Маламова

„Много съм доволен от получената услуга!“

Костадин Михайлов Корадов

Споделете Вашето мнение и във Facebook

1464

Споделете Вашето мнение и в Google

TOP